Nieuws

Tien MAN's voor European Gateway Services

3 oktober 2017

European Gateway Services (EGS) is de in achterlandvervoer en aanverwante dienstverlening gespecialiseerde dochteronderneming van Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT). EGS beschikt al jaren over een eigen truckafdeling, Maasvlakte Transport (MVT), die containers vervoert in voornamelijk de regio Rotterdam. Ter vernieuwing van de vloot werden onlangs tien nieuwe MAN TGS 26.420 6x2/4 BLS LX trucks in gebruik genomen.

Lees meer

HebraGTO kiest voor complete MAN voor de betere chauffeur

21 september 2017

De Rotterdamse containervervoerder HebraGTO heeft onlangs vijf nieuwe MAN TGX 26.460 trucks in gebruik genomen. Deze vervoerder rijdt met meerdere merken, maar kiest deze keer MAN om meerdere redenen. De trucks werden geleverd door MAN-dealer Van Leeuwen Truckservice.

Lees meer

MAN focust op elektrische aandrijving voor distributietrucks en bussen

15 augustus 2017

MAN introduceert de komende jaren volledig elektrische versies van zijn distributietrucks en stadsbussen. De fabrikant uit M√ľnchen werkt daarvoor nauw samen met zijn klanten. Eind 2017 worden de eerste elektrische vrachtwagens overgedragen aan een aantal Oostenrijkse bedrijven, waaronder bierbrouwerijen, supermarktketens en distributeurs. De eerste in serie geproduceerde elektrische MAN-trucks komen in 2021 op de markt.

Lees meer

TRANSPORT COMPLEET 2017

10 augustus 2017

Op 5. 6 en 7 september vindt de beurs TRANSPORT COMPLEET weer plaats in Gorinchem. Van Leeuwen Truckservice zal hier ook aanwezig zijn op de MAN stand waar MAN de nieuwste producten zal presenteren.

Lees meer