Nieuws

MAN focust op elektrische aandrijving voor distributietrucks en bussen

15 augustus 2017

MAN introduceert de komende jaren volledig elektrische versies van zijn distributietrucks en stadsbussen. De fabrikant uit M√ľnchen werkt daarvoor nauw samen met zijn klanten. Eind 2017 worden de eerste elektrische vrachtwagens overgedragen aan een aantal Oostenrijkse bedrijven, waaronder bierbrouwerijen, supermarktketens en distributeurs. De eerste in serie geproduceerde elektrische MAN-trucks komen in 2021 op de markt.

Lees meer

TRANSPORT COMPLEET 2017

10 augustus 2017

Op 5. 6 en 7 september vindt de beurs TRANSPORT COMPLEET weer plaats in Gorinchem. Van Leeuwen Truckservice zal hier ook aanwezig zijn op de MAN stand waar MAN de nieuwste producten zal presenteren.

Lees meer

In alles een topmodel: de nieuwe MAN TGX 20.500 XXL Performance Lion

28 mei 2017

Met de PerformanceLion presenteert MAN een speciale editie die zijn status als topmodel op alle fronten waarmaakt. Zo beschikt de imposante trekker over een unieke uitstraling met veel exclusieve details. Ook in technisch opzicht loopt hij voorop. De MAN PerformanceLion is goed voor een vermogen van 368 kW/500 pk en het maximale koppel van 2.500 Nm is al bij 900 tpm beschikbaar. De trekker biedt de looks en het comfort van topklasse, is rondom luchtgeveerd en het GVW bedraagt 20 ton.

Lees meer