Nieuws

Deze MAN is goed getraind!

22 november 2017

Voor Verkeersschool Van Buuren en Van Leeuwen Truckservice is Code 95 meer dan een verplicht nummer. Sinds enige tijd beschikt Verkeersschool Van Buuren over een MAN TGX 18.440 waarmee training voor Code 95 gegeven wordt. Samen met Van Leeuwen Truckservice zorgen zij er voor dat de chauffeur optimaal gebruik maakt van zijn MAN en daarmee veiliger, efficiƫnter en zuiniger de weg op gaat.

Lees meer

Van Halem trouw aan MAN

30 oktober 2017

Handels- en transportbedrijf Van Halem uit Hendrik Ido Ambacht mag worden gerekend tot de routiniers in het vervoer van zand en grind in Zuid Holland. Het bedrijf bestaat al decennia lang en is vrijwel al die tijd een trouwe klant van MAN geweest. De nieuwe MAN TGS vijfasser werd geleverd door Van Leeuwen Truckservice.

Lees meer

Koen Huisman wint jaar lang gratis TGE-rijden

26 oktober 2017

Hovenier Koen Huisman mag een jaar lang gratis rijden in een nieuwe MAN TGE. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij MAN dealer Van Leeuwen Truckservice in Waddinxveen nam Koen de sleutels van de gloednieuwe TGE, een gesloten bestelauto met 140 pk, in ontvangst.

Lees meer

Tien MAN's voor European Gateway Services

3 oktober 2017

European Gateway Services (EGS) is de in achterlandvervoer en aanverwante dienstverlening gespecialiseerde dochteronderneming van Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT). EGS beschikt al jaren over een eigen truckafdeling, Maasvlakte Transport (MVT), die containers vervoert in voornamelijk de regio Rotterdam. Ter vernieuwing van de vloot werden onlangs tien nieuwe MAN TGS 26.420 6x2/4 BLS LX trucks in gebruik genomen.

Lees meer