Nieuws

Zes MAN TGX trucks voor MBH Transport

16 juli 2018

"Betrouwbaarheid gaat verder dan alleen een truck die heel blijft. Het is ook mooi dat de dealer servicegericht is en daarbij zijn beloften en toezeggingen compleet waar maakt", aldus Abdullah Hakan, een van de twee directeuren van MBH Transport. "De MAN's die Van Leeuwen Truckservice eerder leverde, voldoen aan al onze eisen ten aanzien van brandstofverbruik, chauffeurs comfort en total cost of ownership."

Lees meer

Van Leeuwen Truckservice geeft visitekaartje af op TKD 2018

24 mei 2018

Van Leeuwen Truckservice - MAN is aanwezig op de Technische Kontakt Dagen - kortweg TKD. De grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor de bouwwereld die van 31 mei t/m 2 juni in Almere wordt gehouden, staat geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in deze branche. MAN, de marktleider in deze sector, toont tijdens de TKD 2018 z’n brede programma.

Lees meer

Speciale MAN-jubileumtruck voor Balvert

21 mei 2018 | Speciale MAN-jubileumtruck voor Balvert

Balvert & Zn. uit Nieuwkoop is gespecialiseerd in het speciale en zware werk, met name met autolaadkranen. Onlangs nam het Nieuwkoopse bedrijf de 100e MAN-truck in gebruik, en uitgerekend die MAN is een 4x2 trekker. Een a-typische Balvert-auto eigenlijk, maar wel degelijk een belangrijke binnen de logistieke dienstverlening van het bedrijf.

Lees meer