Jarini Dienstverlening groeit!

18 mei 2017

Jarini Dienstverlening groeit!

Deze week is er een nieuwe aanwinst bij Jarini Dienstverlening afgeleverd. Ze zijn de trotse eigenaar geworden van een nieuwe MAN TGX 26.360 bakwagen met XLX cabine met een euro 6C motor. Ze hebben gekozen voor een XLX cabine zodat zij op de plaats van het bed    2 extra zitplaatsen hebben kunnen creëren en zodoende dus totaal 4 personen mee kunnen, dit alles om hun klanten nog beter te kunnen faciliteren. 

Voor Jarini betekent dit dat ze hun klanten, waarvoor ze onder andere trays en potten vullen in hun bedrijfshal als ook op locatie, nog beter van dienst kunnen zijn. Dit komt met name door de grotere beladingscapaciteit, die van 16 naar 18 pallets is gegaan. Ook kunnen zij nu meer machines meenemen. De nieuwe aanwinst is geleverd door van Leeuwen Truckservice uit Maasdijk, voor de carrosserie opbouw hebben zij gekozen voor Stenis Carrosseriebouw.

De afgelopen jaren is Jarini Dienstverlening begonnen met het uitbreiden van hun diensten aan bedrijven in de tuinbouwsector en groenteteelt. Daar Jarini al jaren een begrip is in de oppotsector, kunt u nu onder andere bij Jarini ook terecht voor het ontsmetten en vullen van trays, het uitzetten en wijder zetten van potten, tot het verhuur van machines en personeel.

Bent u benieuwd naar Jarini Dienstverlening, zij komen graag bij u langs.

Jarini Dienstverlening, Hoogweg 2 in de Lier

T 0174-516668

www.jarinidienstverlening.nl

Dit artikel delen