Fleetservices

MAN FleetCare ontzorgt zelfreparerende fleetowners.

MAN FleetCare ontzorgt u als fleetowner bij onderhoud en reparaties van uw MAN voertuigen met voertuigspecifieke informatie, onderdelen en services. Onze kennis wordt uw kennis! Dit doen wij door middel van o.a.:

 • Technische ondersteuning
 • Jaarlijkse check-up van uw MAN voertuigen
 • Preventief onderhoudsadvies
 • Deelname aan het MAN Fleetowner onderdelenprogramma
 • Toegang tot MAN Mobile24 pechservice
 • Altijd op de hoogte van het laatste MAN nieuws


MAN Service Contracts

Eén contact voor al uw onderhoud en kosten
Door middel van preventief onderhoud en het gebruik van kwalitatief hoogwaardig originele MAN onderdelen zorgen wij voor maximale inzetbaarheid en is de veiligheid gewaarborgd. Wettelijke keuringen kunnen inbegrepen worden en management rapportages geven u inzage in het kostenverloop. U ontvangt één maandelijkse verzamelfactuur zodat uw administratieve belasting laag blijft. Met een Service Contract van MAN kunt u de maandelijkse kosten voor reparatie en onderhoud zeer nauwkeurig budgetteren.

Het juiste contract voor iedere ondernemer
U kunt bij Van Leeuwen Truckservice een keuze maken uit de volgende contracten: 

Comfort Contract
Met een Comfort contract betaald u een bedrag per maand voor onderhoud aan uw voertuig. Binnen dit contract vallen onder andere motor-, versnellingsbak- en asolie, olie- brandstof-, lucht-, pollenfilter en luchtdrogerpatroon, koplampafstelling en een winterbeurt. 

ComfortPlus Contract
Met een Comfort Plus contract dekt u niet alleen het onderhoud af, maar ook alle wettelijke keuringen. Binnen dit contract vallen naast de vaste onderhoudswerkzaamheden ook de wettelijke keuringen zoals APK, roetmetingen en tachocontroles. 

ComfortSuper Contract
Met het Comfort Super contract kiest u voor volledige ontzorging. U profiteert niet alleen van de voordelen van onderhoud en wettelijke keuringen, maar kunt ook alle reparaties bij ons uit laten voeren, tegen één maandelijks bedrag. Onder andere reparaties aan de motor, versnellingsbak inclusief koppelingsplaat, chassisbesturing en remstysteem vallen binnen dit contract. Daarnaast bieden wij ook optionele services, die wij graag bespreken in een persoonlijk gesprek. 

 

 

 

 

 

 Mobiele werkplaats

Van Leeuwen Truckservice ontzorgt u op uw locatie bij onderhoud en reparatie van uw materieel. Een Volkswagen Crafter is hiervoor volledig uitgerust met benodigd gereedschap, onderdelen en apparatuur. Maak slim gebruik van de kennis, service en ondersteuning van de mensen die uw MAN het beste kennen. 

De voordelen van onze mobiele werkplaats:

 • Onze MAN kennis, bij u in huis
 • Onderhoud volgens hoogste norm met behoud van coulance
 • Jaarlijkse check-up van uw MAN voertuigen
 • Preventief onderhoudsadvies op uw locatie
 • Verversen vloeistoffen
 • Gebruik van originele MAN onderdelen

 

 

 

 

 
Neem voor meer informatie over MAN Fleetcare, MAN Service Contracts of onze mobiele werkplaats contact op met Henjo Burger via telefoonnummer 0180 - 63 93 70 of e-mail burger@leeuwentrucks.nl.