Support

MAN Telematics

Met MAN TeleMatics® reduceert u het brandstofverbruik van uw vloot aanzienlijk, optimaliseert u de benutting en maximaliseert u het rendement van uw onderneming. Met het Telematica-servicepakket voor uw persoonlijke behoefte rijdt u weg van de concurrentie. Voor meer informatie over de mogelijkheden van MAN TeleMatics® kunt u contact opnemen met een van onze commercieel managers of de instructiefilm bekijken. 


MAN ProfiDrive


U kunt via Van Leeuwen Truckservice deelnemen aan MAN ProfiDrive®. Een compleet en actief chauffeurstrainings-programma dat bijdraagt aan de verkeersveiligheid en een verlaging van uw operationele vervoerskosten. Uw brandstofverbruik neemt sterk af, uw onderhoudskosten en slijtage worden minder en ook uw schadelast verlaagt. Daarnaast wordt milieubewust rijgedrag gestimuleerd. Het huidige trainingsprogramma bevat het nieuwe rijden, rijoptimalisatie, chauffeursdag, digitale tachograaftraining en diverse overige trainingen

Een actueel overzicht van de verschillende MAN ProfiDrive® chauffeurstrainingen kunt u bekijken op de website van MAN Truck & Bus B.V. U kunt de diverse MAN ProfiDrive® trainingen en data in 2014 en 2015 ook bekijken in de MAN ProfiDrive brochure.

Met de chauffeurstrainingen van MAN ProfiDrive® voldoet u aan de Europese richtlijn vakbekwaamheid en kan de verplichte 35-uur nascholing van uw chauffeurs ingevuld worden. MAN ProfiDrive® is powered by ANWB Test- en trainingscentrum.

Voor meer informatie over MAN ProfiDrive® kunt u contact opnemen met een van onze commercieel managers via telefoonnummer 0180 - 63 93 00 of via ons contactformulier.