MAN TGE Maatwerk

De MAN TGE biedt ongekende mogelijkheden. Zoekt u een bakwagen of een kipper, in enkel of dubbelcabine uitvoering, of misschien een oprijwagen, koelwagen of camper?
De MAN TGE is een werkpaard van nature wat zich perfect aan laat passen aan uw wensen. Op deze pagina vindt u een paar voorbeelden van deze veelzijdige bestelwagen.
Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs om uw wensen te bespreken.

Uw idee. Onze oplossing.

Als u wilt dat uw bedrijfswagen stoerder is dan de anderen. Praktischer. Langer. Sterker. Opvallender. Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. De MAN TGE kan precies naar uw wensen worden aangepast. Van kipper tot skylifter, van ambulance tot aan een mobiele werkplaats.3)

MAN op- en ombouwmogelijkheden

Met plezier adviseren wij u over alle mogelijkheden om uw TGE helemaal naar wens samen te stellen. Samen met op- en ombouwspecialisten, die al sinds jaar en dag als partner met ons samenwerken en die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Wij zijn ons er heel goed van bewust dat een MAN TGE in de bosbouw aan geheel andere eisen moet voldoen dan wanneer deze voor een pakketdienst wordt ingezet. Profiteer van onze expertise – u geeft uw wensen aan, wij de oplossingen.

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Ik wil graag meer info over de MAN TGE

Bestelwagen Plus

Mag het een beetje meer zijn? Dan kunt u ook kiezen voor een tweede zitrij in uw bestelwagen. De zitrij is naar keuze leverbaar met 3 of 4 stoelen en is met een geïntegreerde achterwand gescheiden van de laadruimte.

De ladingslengte in de bestelwagen Plus bedraagt bij een standaard wielbasis 2.770 mm (onder de zitbank). De tweede zitrij is leverbaar voor de bestelwagen met normaal of hoog dak en voor de uitvoeringen met standaard of met lange wielbasis.

Niemand wil graag wachten op zijn nieuwe voertuig – en al helemaal niet als het een MAN TGE is. Daarom is er een grote keuze aan branchespecifieke op- en ombouwoplossingen en individuele opbouwonderdelen al kant en klaar af fabriek verkrijgbaar.

MAN TGE met glasresteel
Voor glaszetters, onderhouds-, klusbedrijven en aannemers is deze uitvoering perfect. Makkelijk laden en lossen, slank en toch voldoende bergruimte in de bak en comfortabel vervoer van klus naar klus. 

MAN TGE Ambulance
It's a life saver! Als het gaat om leven en dood neem je geen risico's en kies je voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Deze MAN TGE is volledig ingericht om levens te redden. Omdat de MAN TGE zelf voorzien is van een breed scala aan veiligheidssystemen kunnen de ambulancemedewerkers hun aandacht volledig richten op de patiënt en deze zonder extra stress veilig vervoeren.

 

MAN TGE BE trekker met autotransport oplegger
Ondanks de imposante afmetingen is deze TGE, dankzij zijn lichte gewicht, te besturen met een BE rijbewijs. Ideaal voor het transport van auto's, maar ook bijvoorbeeld van bouwmachines, maaimachines etc. De TGE is voorzien van een dubbele cabine met voldoende zitplaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om een gesloten combinatie te maken.

MAN TGE begeleidingsvoertuig
Een begeleidingsvoertuig wordt simpel gezegd ingezet om transporten te begeleiden welke potentieel gevaarlijk zijn voor het verkeer, denk hierbij aan extreme lengtes, breedtes of gewicht. Het spreekt dus voor zich dat hier veiligheid en betrouwbaarheid van het grootste belang is. Een begeleidingsvoertuig moet voldoen aan landelijke voorschriften om gebruikt te mogen worden als begeleidingsvoertuig. Deze verplichtingen hebben betrekking op de buitenkant en op de interne uitrusting van het voertuig. De buitenkant van het begeleidingsvoertuig moet voorzien zijn van de juiste markeringen (op de foto nog niet aanwezig) en moet voorzien zijn van geel zwaai-, knipper- of flitslicht. Daarnaast moet op de voorzijde en op de achterzijde van het voertuig de tekst CONVOI EXCEPTIONNEL te lezen zijn. Ook moet het begeleidingsvoertuig verplicht geel zijn.

MAN TGE Camper
Wat is er mooier dan je dromen najagen en te zwerven over de Europese wegen en misschien wel daarbuiten. De TGE biedt een geweldige, sterke, comfortabele, veilige en betrouwbare basis voor camperbouw. Ruim voldoende vermogen om over mooie bergpassen te trekken en comfortabel genoeg om ook na een lange rit ontspannen te genieten van het mooie uitzicht.

MAN TGE Chassis dubbele cabine met pick up laadbak
Deze multifunctionele uitvoering van de MAN TGE is ideaal voor aannemers, wegenbouwbedrijven, hoveniers etc.
Snel laden en lossen met de pick up laadbak en daarnaast een dubbele cabine die plaats biedt aan maximaal 7 personen.

MAN TGE Chassis enkele cabine met pick up laadbak
Een riante laadbak en de mogelijkheid tot het koppelen van een sneeuwschuiver of borstel etc. Maakt deze uitvoering van de MAN TGE bij uitstek geschikt voor gemeenten, provincies, wegenbouwers, stratenmakers, aannemersbedrijven etc.

MAN TGE Chassis enkele cabine met gesloten bakopbouw met laadklep op dubbel lucht
Voor deze vrachtvreter is geen vracht te groot. Expeditie, pakketdiensten, meubeltransport, u zegt het maar. Een laadbak met zijdeur, hydrolische laadklep en dubbellucht biedt ongekende mogelijkheden.

MAN TGE Chassis enkele cabine met gesloten bakopbouw met laadklep op enkel lucht
Koeriersdiensten, expeditie etc. deze MAN TGE uitvoering met aerodynamische dakspoiler biedt een perfecte oplossing voor alle transportvragen waarbij gewicht niet het grootste issue is, maar waar volume van groot belang is.

MAN TGE Chassis enkele cabine met gesloten koel opbouw
De koelbloedige oplossing voor geconditioneerd transport. Van vis, vlees en catering tot bloemen en het transport van medische producten, met deze MAN TGE oplossing is elk transport een koud kunstje. De laadruimte biedt voldoende ruimte voor standaard rolcontainers.

MAN TGE Chassis enkele cabine met haakarm afzetsysteem
Deze unieke combinatie biedt naast kiepen ook de mogelijkheid om de bak kompleet af te zetten.

MAN TGE Chassis enkele cabine met opbouw voor autotransport
De perfecte auto-ambulance voor dealerbedrijven, handelaren, schadebedrijven en verhuurbedrijven. 

MAN TGE Chassis enkele cabine met schuifzeilenopbouw
In tegenstelling tot de gesloten bakwagen is bij deze uitvoering alle vracht snel en gemakkelijk bereikbaar door het eenvoudige schuifzeil systeem. Dit biedt de mogelijkheid om snel te laden en te lossen bijvoorbeeld met een heftruck.

MAN TGE gesloten bestelwagen koelwagen
Deze koelwagen heeft geen losse opbouw koelbak maar een koelruimte geïntegreerd in de gesloten bestelwagen. De lengte biedt ruim voldoende laadvermogen en daarnaast is de aerodynamica van de bus behouden. 

MAN TGE gesloten bestelwagen met dubbelcabine
Deze stoere dubbele cabine uitvoering met dubbel lucht biedt voldoende ruimte aan 5 personen en heeft daarnaast nog een serieus laadvermogen.

MAN TGE gesloten bestelwagen met laadklep achter de achterdeuren
Een hydrolische laadklep biedt ongekende mogelijkheden. Het laden en lossen van rollcontainers en zware materialen is hiermee een kleine moeite.