MAN Ecoline-onderdelen

Bespaart met MAN Ecoline-onderdelen tot wel 40% ten opzichte van nieuwe onderdelen. Ook voor een MAN die al iets langer mee gaat heeft MAN de perfecte oplossing in huis. MAN Originele Onderdelen Ecoline zijn eerder gebruikte MAN Originele Onderdelen, die volgens de hoogste standaard weer geschikt zijn gemaakt voor verder gebruik.

Bespaart met MAN Ecoline-onderdelen tot wel 40% ten opzichte van nieuwe onderdelen.

Ook voor een MAN die al iets langer mee gaat heeft MAN de perfecte oplossing in huis. MAN Originele Onderdelen Ecoline zijn eerder gebruikte MAN Originele Onderdelen, die volgens de hoogste standaard weer geschikt zijn gemaakt voor verder gebruik.

 

Wat zijn MAN Originele Onderdelen® Ecoline?

MAN Originele Onderdelen® ecoline zijn gereviseerde, originele MAN onderdelen die gebruikt worden als vervangingsonderdelen. De kwaliteit van de onderdelen wordt gewaarborgd doordat reparaties, technische verbeteringen en vervanging van eventuele slijtdelen volgens strenge MAN richtlijnen worden uitgevoerd en u hierover ook garantie ontvangt. Bovendien bespaart u met MAN Ecoline-onderdelen tot wel 40% ten opzichte van nieuwe onderdelen.

Lees hier alles over de MAN ecoline aanbieding