MAN ServiceContracts, zo zijn kosten niet langer variabel

Eén contact voor al uw onderhoud en kosten
Door middel van preventief onderhoud en het gebruik van kwalitatief hoogwaardig originele MAN onderdelen zorgen wij voor maximale inzetbaarheid en is de veiligheid gewaarborgd. U ontvangt één maandelijkse verzamelfactuur zodat uw administratieve belasting laag blijft. Met een Service Contract van MAN kunt u de maandelijkse kosten voor reparatie en onderhoud zeer nauwkeurig budgetteren.

Het juiste contract voor iedere ondernemer
U kunt bij Van Leeuwen Truckservice een keuze maken uit de volgende contracten: 

Comfort Contract
Met een Comfort Contract betaald u een bedrag per maand voor onderhoud aan uw voertuig. Binnen dit contract vallen onder andere motor-, versnellingsbak- en asolie, olie- brandstof-, lucht-, pollenfilter en luchtdrogerpatroon, koplampafstelling en een winterbeurt. 

ComfortPlus Contract
Met een Comfort Plus Contract dekt u niet alleen het onderhoud af, maar ook alle wettelijke keuringen. Binnen dit contract vallen naast de vaste onderhoudswerkzaamheden ook de wettelijke keuringen zoals APK en tachograaf controle.

ComfortSuper Contract
Met het Comfort Super Contract kiest u voor volledige ontzorging. U profiteert niet alleen van de voordelen van onderhoud en wettelijke keuringen, maar kunt ook alle reparaties bij ons uit laten voeren, tegen één maandelijks bedrag. Onder andere reparaties aan de motor, versnellingsbak inclusief koppelingsplaat, chassisbesturing en remstysteem vallen binnen dit contract. Daarnaast bieden wij ook optionele services, die wij graag bespreken in een persoonlijk gesprek. 


MAN ServiceCare maakt proactief onderhoudsmanagement mogelijk

Met MAN ServiceCare diensten kan de werkplaats proactief onderhoud realiseren. Door een geanticipeerde planning en intelligente bundeling van de aankomende onderhoudsafspraken kan ervoor gezorgd worden dat uw voertuig steeds uitstekend is onderhouden. Doordat uw voertuig preventief onderhouden wordt is de beschikbaarheid maximaal,de slijtage verminderd en wordt het brandstofverbruik gereduceerd.

Hoe werkt MAN ServiceCare? De aangewezen MAN-werkplaats informeert u proactief over het benodigde onderhoud en maakt samen met u een afspraak. Door een intelligent netwerk kan de MAN-werkplaats, ongeacht waar het voertuig is, altijd de status van het voertuig inzien. Dit bespaart veel moeite en ongeplande stilstand. U heeft te allen tijde online inzicht in de onderhoudsstatus en kilometerstanden van uw voertuig.

De voordelen van MAN ServiceCare op een rijtje

  • Maximale voertuigbezetting
  • Geoptimaliseerde en gecoördineerde onderhouds- en reparatieafspraken
  • Vergemakkelijking van uw planning
  • Uitstekend onderhouden voertuigen
  • Verhoogde restwaarde voor wederverkoop
  • Gratis service
  • Snel en eenvoudig inzicht in de onderhoudsstatus van het wagenpark