MAN financiering & lease

MAN Financial Services: in overleg met u een passend leaseaanbod

Flexibel blijven en maximale zekerheid met uw voertuigen? Dan is MAN Financial Services dé keuze voor u. MAN Financial Services biedt u een passend leaseproduct voor zowel de aanschaf van trucks of bussen.

Daarom MAN Financial Services

Een leasevoorstel met aandacht voor het gebruik van uw truck, bestelwagen of bus en bedrijfssituatie kan alleen goed aangeboden worden door een bedrijf dat alle ins en outs op transportgebied kent. MAN Financial Services is expert op dit gebied, daardoor zijn wij in staat om zorg en tijd bij u uit handen te nemen. Zo kunt u al uw aandacht geven aan wat voor u echt belangrijk is, namelijk: transport.

Door de samenwerking tussen MAN Financial Services, MAN Truck & Bus en de MAN dealers zijn wij in staat u optimaal te adviseren en te begeleiden bij de aankoop van een truck, bestelwagen of bus.

Verzekeringen

Ook voor verzekeringen kunt u terecht bij MAN. U kunt kiezen voor een compleet pakket verzekeringen voor uw voertuig, werkmateriaal, bedrijf en personeel.

Omdat sommige ondernemersrisico’s te groot zijn om zelf te dragen, kan MAN Financial Services u helpen. U kunt gebruik maken van de MAN Polis, vanwege onze expertise en omvang in de transportsector hebben wij speciale afspraken kunnen maken met diverse verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen, zowel inhoudelijk als wat betreft de premie.

De voordelen van de MAN Polis voor vrachtwagens en bestelwagens:

  • Lage premies door grote inkoop
  • Een vaste premie, ook na schade
  • Boekwaardeclausule
  • Gunstige eigen risico’s