MAN DigitalServices

Stap samen met Van Leeuwen Truckservice in het digitale tijdperk met MAN DigitalServices op het RIO-platform. 

Digitalisering is de toekomst en hiermee kunt u uw bedrijf optimaliseren. Wat als het ook nog eens heel eenvoudig is? De MAN DigitalServices zijn geïntegreerd in het RIO-ecosysteem. Met MAN DigitalServices heeft u onafhankelijk van locatie altijd toegang tot uw voertuiggegevens en individuele analyses. Met MAN DigitalServices op het RIO-platform gebruikt u de voordelen van digitalisering: geniale eenvoud en eenvoudig geniaal.

Een aantal voordelen voor u op een rijtje:

- RIO is hét cloudgebaseerde platform met focus op gemengde vloten dat transport en logistiek efficiënter laat werken en u het leven eenvoudiger maakt.

- Als eerste transparante platform voor goederenverkeer bundelt RIO digitale diensten van iedereen die iets van A naar B wil vervoeren. RIO combineert informatie en ontwikkelt de waardevolle handelsaanbevelingen voor u. Efficiënt en in real-time.

- Gebruikers van een gemengde vloot kunnen via de FMS interface de RIO box retrofit aansluiten en hebben daardoor de mogelijkheid om hun verzamelde gegevens veilig over te dragen aan RIO. 

Met RIO zullen de klanten van MAN tot de digitale frontrunners van de transportsector behoren. RIO levert niet alleen hun eigen diensten, huidige partners van RIO zijn LoadFox, Everttracker en Synfioo. In de toekomst zullen deze diensten nog meer uitgebreid worden met verschillende OEM en partner diensten.

Elke truck die na oktober 2017 besteld is wordt standaard geleverd met een RIO-box.


Verkeersschool Van Buuren

Verkeerschool Van Buuren is een grote speler op het gebied van rij-opleidingen en heeft maar liefst negen zware trucks voor C-E én een LZV combinatie rijden. Sinds enige tijd beschikt Verkeersschool Van Buuren over een MAN TGX 18.440 waarmee training voor Code 95 gegeven wordt. Samen met Van Leeuwen Truckservice zorgen zij ervoor dat de chauffeur optimaal gebruik maakt van zijn MAN en daarmee veiliger, efficiënter en zuiniger de weg op gaat. 

Bij de aflevering krijgt de chauffeur uitgebreide instructies over het gebruik van zijn nieuwe truck door onze afleverinstructeur, maar hier stopt het niet.Ook ontvangt de klant een vouchter voor de Code 95 MAN rijstijltraining "het nieuwe rijden" deze training wordt door Van Buuren verzorgd. Deze rijstijltraining telt als 7 uur (praktijk) voor Code 95 voor de chauffeur. Deze training draagt direct bij aan een veiliger en zuiniger rijgedrag.

De waarde van deze voucher bedraagt €325 excl. BTW. De klant betaalt alleen de CCV registratiekosten van €19,95.