Navigeer succesvol naar de toekomst met eMobility

De transportindustrie verandert continu, maar misschien nu wel meer dan ooit. Door de groeiende bevolking, klimaatverandering, schadelijke uitstootgassen en toenemende geluidsniveaus is de nood voor innovatie hoog. Om klaar te staan voor de toekomst is eMobility daarom een prioriteit voor MAN en LEEUWEN TRUCKS & VANS. Natuurlijk kunt u op dit vlak ook altijd blijven rekenen op onze vertrouwde service. Lees meer over onze ontwikkelingen en de overgang naar elektrische voertuigen.


EMobility op een hoger niveau

MAN blijft innoveren op het gebied van elektrisch rijden; dat bewijst de nieuwe MAN eTruck wel.  Deze truck is een echte alleskunner: geschikt voor lange afstanden, regionaal transport én distributie. De eTruck zit bomvol innovaties op het gebied van emissievrije aandrijflijnen, actieradius, recuperatie en eenvoudige bediening. Door in korte tijd met hoog vermogen op te laden is een actieradius van 800 kilometer per dag mogelijk. De eTruck wordt in 2024 geproduceerd en wij zullen dan voor u klaarstaan met een advies op maat.


EMOBILITY IS EEN POSITIEVE ONTWIKKELING EN ZAL EEN HOOP VERANDERINGEN MET ZICH MEEBRENGEN. WE ZIEN DAT ONZE KLANTEN AL ENORM MET ELEKTRIFICATIE BEZIG ZIJN, DAAR NEMEN WIJ GRAAG HET VOORTOUW IN. - Mark Reedijk - Verkoopadviseur TGE


Holistisch denken, economisch handelen

Onze klanten en hun tevredenheid staan voorop, en zo zullen wij ook altijd blijven handelen. Het motto van MAN ten opzichte van de toekomst is daarom ‘Holistisch denken, economisch handelen’. Voor een duurzame toekomst is de transformatie van de transportsector een noodzaak, maar dat hoeft zeker geen nadeel te zijn, in tegendeel zelfs. Door de nieuwe innovaties van elektrische voertuigen kunnen wij uitgebreide oplossingen bieden, van elektrische Trucks tot eTGE ’s. Compleet met de beste digitale systemen en het comfort en de efficiëntie die u van ons gewend bent. Zo creëren wij het beste resultaat voor iedereen.


5 Goede redenen voor een man eTruck

De nieuwe centrale elektrische aandrijflijn is het hart van de MAN eTruck. Emissievrij, maar net zo krachtig en betrouwbaar als u gewend bent.

De eTruck kan een actieradius van 600 tot 800 kilometer per dag behalen door slimme routes en tijdige pauzes. In de toekomst wordt zelfs 1000 kilometer per dag mogelijk. Voor de eTruck worden er verschillende accu configuraties mogelijk, zodat u de truck altijd op de juiste manier kunt inzetten.

Tijdens het vertragen van het voertuig wordt energie terug geleverd aan de accu’s. Dit resulteert in extra actieradius bij bijvoorbeeld bergafwaarts rijden. Zo worden de energiekosten verlaagt en de actieradius verhoogt. Win-win!

Om de overgang naar elektrisch rijden zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt alle elektrische informatie over het voertuig op het volledig digitale dashboard weergegeven. Zo heeft de chauffeur in één oogopslag een duidelijk overzicht.

De slimme koelcomponenten zorgen voor een efficiënt en betrouwbaar temperatuurbeheer. Bij een verlaging van het elektrisch energieverbruik wordt de actieradius weer verhoogt.


Ontdek meer

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over een van onze voertuigen? Vraag een gesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen
Offerte op maat

We voorzien u graag van een passende offerte voor uw wensen. Vraag eenvoudig aan.

Offerte aanvragen
Proefrit

Benieuwd naar onze voertuigen? Maak geheel vrijblijvend een proefrit.

Proefrit aanvragen