Met LEEUWEN TRUCKS & VANS blijft u altijd onderweg

Onze medewerkers maken het dagelijks met elkaar mogelijk dat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Uitdagingen worden met beide handen aangepakt en er wordt altijd naar een passende oplossing gezocht. We zorgen er ten alle tijden voor dat uw wagens zo min mogelijk tijd in de werkplaats doorbrengen. Dankzij ons hechte team kunnen wij een betrouwbaar, consistent en persoonlijk aanspreekpunt zijn voor onze partners. Uiteraard bent u bij Van Leeuwen Trukservice verzekerd van twee jaar garantie bij montage van orginele MAN onderdelen.


APK

U kunt bij ons terecht voor de keuring van uw lichte en zware bedrijfswagens. LEEUWEN TRUCKS & VANS is een door de RDW erkend APK-bedrijf. Wij voeren uw APK uit wanneer u dat het beste uitkomt.

APK+

De software van uw MAN heeft geregeld een update nodig. LEEUWEN TRUCKS & VANS biedt daarom MAN APK +aan. Naast de gebruikelijke APK-punten lopen wij tijdens APK+ onder andere de software van uw truck na, zodat u weer volledig up-to-date de weg op kan. U wordt geadviseerd over hoe u uw voertuig in optimale conditie houdt en zo op de lange termijn kosten bespaart.

 

Maak een afspraak

ELKE DAG STAAN WE VOOR UITDAGINGEN DIE WE MET Z’N ALLEN BEET PAKKEN EN TOT EEN SUCCESVOL EINDE BRENGEN. UITEINDELIJK KUN JE OVERAL EEN BEDRIJFSWAGEN KOPEN MAAR HET STUKJE SERVICE IS ECHT WAAR WIJ ONS MEE ONDERSCHEIDEN. - Arnoud Bonte - Voorman in Ridderkerk


Onze services

Bekijk alle services
Onderhoudsafspraak maken

Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt hier een afspraak maken. 

Maak een afspraak
Werken bij

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Bekijk ze hier. 

Bekijk vacatures
VRIJBLIJVEND ADVIES

Hier kunt u uw adviesgesprek aanvragen.

Meer informatie