MAN TGX

De MAN TGX: de meest innovatieve, comfortabele en gebruiksvriendelijke truck ooit. Maak kennis met alles wat de TGX te bieden heeft: van een volledig digitale cockpit tot een eersteklas cabine. De nieuwe MAN truck is daarnaast zo ontwikkeld dat u kunt genieten van meer vermogen bij een lager verbruik. Dit maakt deze truck perfect voor internationaal transport en langeafstandsverkeer.

Meer informatie nodig over de TGX?

Neem contact met ons op


Over de TGX

De TGX is uitgerust met een ruime cabine, die volledig op de chauffeur is afgestemd. De combinatie van functionaliteit, sterk design, comfort en een scala aan assistentiesystemen maakt deze cabine een ultieme werk- en rustplek. De digitale cockpit met intuïtief bedieningssysteem maakt het bedienen van de truck uiterst gebruiksvriendelijk. Daarnaast kunnen chauffeurs ontspannen door middel van het comfortabele bed, ruime opbergmogelijkheden en het eenvoudig te bedienen infotainmentsysteem.

De MAN TGX staat helemaal in het teken van zuinig rijden. Door de zuinigere motoren en andere innovaties blijven de kosten voor de ondernemer zo laag mogelijk. Dit betekent onder andere een lager brandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en een hogere uptime. U haalt alles uit de TGX met de digitale services die u inzicht geven in de transportkosten voor een hogere efficiëntie. 

Meer informatie over de TGX

LEEUWEN TRUCKS & VANS IS EEN ZEER DEGELIJK BEDRIJF MET GOEDE SERVICE. WE ZIJN ALS BEDRIJF CONSTANT ONDERWEG OM ONZE PRODUCTEN DOOR HET LAND TE BEZORGEN, LEEUWEN TRUCKS & VANS ZORGT DAT WE ALTIJD OP WEG KUNNEN - Leen van Vliet – Medaillon topvlees


Services LEEUWEN TRUCKS & VANS

Onze dienstverlening eindigt niet bij de aankoop van uw TGX, in tegendeel zelfs. Wij verzorgen de complete service, van reparaties tot onderhoud. Dit alles volledig op maat. Met onze ervaring waarborgen wij de beste kwaliteit en hoogste efficiëntie bij al onze services.


Ontdek meer

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over een van onze voertuigen? Vraag een gesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen
Offerte op maat

We voorzien u graag van een passende offerte voor uw wensen. Vraag eenvoudig aan.

Offerte aanvragen
Proefrit

Benieuwd naar onze voertuigen? Maak geheel vrijblijvend een proefrit.

Proefrit aanvragen