Onze services en diensten

Innovatieve voertuigen vereisen kwalitatief hoogstaande service-oplossingen, aangepast aan uw individuele behoeften. Onze verantwoordelijkheid stopt niet bij het afsluiten van een verkoop maar vangt dan juist aan, een gegeven waar wij ons tenvolle van bewust zijn.

Wij garanderen u een service op maat, met behulp van gekwalificeerd personeel, orginele MAN onderdelen en een degelijke equipement. Bovendien bieden wij uw onderneming al de nodige services om het beheer van uw wagenpark te optimaliseren en de efficiëntie van uw transportactiviteiten te vergroten.

WE WERKEN AL 50 JAAR MET VAN LEEUWEN ALS DEALER. DE SNELHEID EN SERVICE WAARMEE ALLES GEREGELD WORDT IS VOOR ONS ERG BELANGRIJK. - LEEN VAN VLIET, MEDAILLON TOPVLEES


Onderdelen

Wie voor MAN kiest, kiest voor de hoogste kwaliteit. Onze originele MAN onderdelen hebben 2 jaar garantie en bieden u die kwaliteit en zekerheid.

Meer informatie

Tankstation

Op ons terrein vindt u een Shell & Total truck-tankstation dat geschikt is voor alle trucks, bedrijfswagens en dieselpersonenwagens.

Meer informatie

Spuiterij

In onze spuiterij spuiten wij alle voertuigen in de door u gewenste uitvoering en kleuren. Spuitwerk, schadeherstel, - ook andere merken dan MAN.

Meer informatie
Werken bij

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Bekijk ze hier.  

Bekijk vacatures
Service afspraak maken

Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt hier een afspraak maken. 

Maak een afspraak
Verhuur

Heeft u tijdelijk meer transportcapaciteit nodig? Lees hier meer. 

Meer informatie