MAN TGE en eTGE

De MAN TGE wordt niet voor niets de truck onder de bestelwagens genoemd. Deze bestelwagen is uw meest betrouwbare partner, dag in, dat uit. De TGE heeft talloze samenstellingsmogelijkheden en is daardoor geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Dat geldt ook voor de eTGE: Deze elektrische variant is net zo krachtig én een stuk duurzamer.

Meer informatie over de TGE of eTGE? Neem contact met mij op

Neem contact met ons op


MAN TGE. NEXT LEVEL.

De MAN TGE heeft een uitgebreide modelupdate gekregen.  Hierdoor gaat de MAN TGE in het bestelwagensegment nieuwe maatstaven zetten op het gebied van veiligheid en chauffeurscomfort. Daarom krijgt de bestelwagen van MAN de passende bijnaam ‘Next Level’. Voortaan beschikt de MAN TGE over verreweg het grootste pakket met technische innovaties onder de bestelwagens.

Meer informatie over de nieuwe TGE

IK HEB ECHT PLEZIER IN MIJN WERK OMDAT IK PRODUCTEN MAG VERKOPEN WAAR IK 100% ACHTER STA. HET ZIJN WAGENS VAN HOGE KWALITEIT MET ENORM VEEL SERVICE VOOR DE KLANT. DAAR STA IK VOOR ALS VERKOPER EN DAT DRAGEN WE MET TROTS UIT ALS BEDRIJF ZIJNDE. DAARNAAST ZIJN WE EEN HECHT TEAM. - Mark Reedijk - verkoopadviseur TGE


Over de eTGE

Wees voorbereid op de toekomst met de elektrische bestelwagen van MAN. De eTGE beschikt over alle voordelen van de TGE, maar zonder enige schadelijke uitstoot. Met oog op de toekomst is dit milieuvriendelijk alternatief dé oplossing. De eTGE heeft een actieradius van 130 km en is geluidloos, waardoor hij uitblinkt in het stadsverkeer. De eTGE is alles wat u van de TGE gewend bent,maar dan volledig elektrisch.


Services van LEEUWEN TRUCKS & VANS

Onze dienstverlening eindigt niet bij de aankoop van uw TGE of eTGE, in tegendeel zelfs. Wij verzorgen de complete service, van reparaties tot onderhoud. Dit alles volledig op maat. Met onze ervaring waarborgen wij de beste kwaliteit en hoogste efficiëntie bij al onze services.


Ontdek meer

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over een van onze voertuigen? Vraag een gesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen
Offerte op maat

We voorzien u graag van een passende offerte voor uw wensen. Vraag eenvoudig aan.

Offerte aanvragen
Proefrit

Benieuwd naar onze voertuigen? Maak geheel vrijblijvend een proefrit.

Proefrit aanvragen