De beste kwaliteit. NĂș met 2 jaar garantie.

Wie voor MAN kiest, kiest voor de hoogste kwaliteit. Waarom zou u bij vervangingsdelen met minder genoegen nemen? MAN Originele Onderdelen bieden u de zekerheid dat u met de beste kwaliteit de weg op gaat. Deze onderdelen voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen, zijn uiterst betrouwbaar en bieden een hoog rendement.

En vanaf 2017 kunt u ook nog eens rekenen op twee jaar garantie. Oók op de montagekosten als het onderdeel door een erkend reparateur werd gemonteerd en dát zonder kilometer beperking. Dát is kwaliteit waarop u kunt bouwen.

Onderdelenlogistiek, just in time.

Om in geval van schade de stilstandtijden zo kort mogelijk te houden, liggen in de MAN-servicesteunpunten gemiddeld 8000 originele onderdelen klaar - ook voor oudere modellen en speciale voertuigen. 95 procent van alle ontbrekende, speciale onderdelen worden via het door MAN opgezette European Logistic Center (ELC) zo snel mogelijk de volgende dag aan de werkplaats geleverd. U profiteert door optimale logistieke processen van verbeterde bestellingsopname- en levertijden alsmede kortere stilstandtijden in de werkplaatsen.

Uw voordelen

  • MAN Originele Onderdelen, de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid dankzij toepassing van de nieuwste technologieën
  • Lagere TCO dankzij hoog rendement
  • 2 jaar garantie op MAN Originele Onderdelen
  • 2 jaar garantie op montagekosten indien door erkend reparateur gemonteerd
  • Onderdeelbevoorrading voor alle MAN-voertuigtypen – ook voor oudere modellen en speciale voertuigen
  • Onderdeellevering op de volgende dag door European Logistic Center

Niet 1 maar 2 jaar garantie op MAN Originele Onderdelen

• De twee jaar onderdelen garantie heeft betrekking op originele MAN onderdelen, accessoires en ecoline delen aantoonbaar gekocht bij en/of gemonteerd door een geautoriseerde MAN Service Partner. Hierop zijn de algemene voorwaarden van MAN Truck & Bus b.v. van toepassing.
• Montage- en verwijderingskosten indien de montage van het onderdeel door een geautoriseerde MAN Service Partner is uitgevoerd. Montage- en verwijderingskosten worden in geval van balieverkoop niet vergoed.