MAN TGS

De nieuwste bouwvoertuigen van MAN zijn door de veilige cabine, innovatiefste aandrijflijn en krachtige motoren inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. De TGS is ontworpen met focus op de chauffeur, waarbij veiligheid, comfort, een optimaal laadvermogen en de hoogste efficiëntie de hoogste prioriteiten zijn. Zo is de TGS zelfs de ruwste terreinen de baas.

Meer informatie nodig over de TGS?

Neem contact met ons op


Over de TGS

Als bouwvoertuig met hoog laadvermogen heeft de MAN TGS een verrassend laag gewicht. De onderdelen zijn zo licht mogelijk ontworpen, waardoor het laadgewicht optimaal is. In combinatie met de krachtige motor, sterke assen en een optimale aandrijflijn is deze truck klaar voor topprestaties in de bouw. Bij het bouwverkeer is veiligheid uiteraard een topprioriteit. Daarom heeft de TGS een geoptimaliseerde en verstevigde cabine die aan alle veiligheidseisen voldoet.

De cabine is ontworpen met de chauffeur in het achterhoofd. Het ergonomisch ontwerp maakt in- en uitstappen nog comfortabeler en er is genoeg ruimte voor ontspanning. Met de vernieuwde bedieningspanelen heeft de chauffeur de truck bij elk terrein volledig onder controle.  Deze voordelen maken de TGS dé ideale werk- en rustplek.

Nog meer voordelen:

  • Hydrostatische voorwielaandrijving MAN HydroDrive
  • Altijd automatisch de optimale versnelling met MAN TipMatic
  • Verhoogde efficiëntie door MAN EfficientCruise
Meer informatie over de TGS

SAMEN MET LEEUWEN TRUCKS & VANS EN MAN ZIJN WE KLAAR VOOR EEN EMISSIEVRIJE TOEKOMST. VOOR DE ZWAARDERE VOERTUIGEN VAN 50 TON IS DAT EEN FLINKE OPGAVE. HIER WERKEN WE SAMEN NAARTOE. - Ruud van Pelt, Goudse Betonmortel Centrale B.V.


Services van LEEUWEN TRUCKS & VANS

Onze dienstverlening eindigt niet bij de aankoop van uw TGS, in tegendeel zelfs. Wij verzorgen de complete service, van reparaties tot onderhoud. Dit alles volledig op maat. Met onze ervaring waarborgen wij de beste kwaliteit en hoogste efficiëntie bij al onze services.


Ontdek meer

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over een van onze voertuigen? Vraag een gesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen
Offerte op maat

We voorzien u graag van een passende offerte voor uw wensen. Vraag eenvoudig aan.

Offerte aanvragen
Proefrit

Benieuwd naar onze voertuigen? Maak geheel vrijblijvend een proefrit.

Proefrit aanvragen