Financiering en Lease bij van LEEUWEN TRUCKS & VANS

Interesse in het leasen van bedrijfswagens? Bij LEEUWEN TRUCKS & VANS bieden wij u graag een passend leaseproduct aan, zowel voor de aanschaf van trucks en bussen. Dit doen wij in samenwerking met MAN Financial Services.

MAN Financial Services is een expert op het gebied van lease en verzekeringen in de transportwereld en is bekend met alle ins en outs. Door onze ruime ervaring kunt u een op maat gemaakt leasevoorstel verwachten, waarbij u en uw bedrijf centraal staan. Wij zijn in staat om uw zorgen uit handen te nemen, waardoor al uw aandacht ligt op wat u echt belangrijk vindt: transport.


Verzekeringen

Omdat sommige ondernemersrisico’s te groot zijn om zelf te dragen, kunt u ook voor verzekeringen terecht bij MAN. U kunt kiezen voor een compleet pakket verzekeringen voor uw voertuig, werkmateriaal, bedrijf en personeel.

De voordelen:

  • Lage premies door grote inkoop
  • Een vaste premie, ook na schade
  • Boekwaardeclausule
  • Gunstige eigen risico’s

Voor het verzekeren van MAN trucks en bedrijfswagens werken wij samen met Automotive Insurance Nederland B.V. Op deze manier profiteert u van een voordelige en vaste premie met een aantrekkelijk eigen risico, ook na schade.


Lease en verzekering bij LEEUWEN TRUCKS & VANS

  • Leasevoorstel op maat
  • Samenwerking met MAN Financial Lease: expert binnen de transportbranche
  • Complete verzekeringspakketten
  • Gunstige premies
Neem contact op

BIJ LEEUWEN TRUCKS & VANS WERKEN WE ÉCHT VOOR DE KLANT. NIET ALLEEN OP DE SERVICE AFDELING, OOK DE MONTEURS DENKEN MEE OM DE KOSTEN TE REDUCEREN EN DE KLANTEN SNEL OP WEG TE HELPEN. - Henjo Burgers

Onze services

Bekijk alle services
Meer informatie

Meer weten? We adviseren u graag. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact op
VRIJBLIJVEND ADVIES

Hier kunt u uw adviesgesprek aanvragen.

Maak een afspraak
Service afspraak maken

Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt hier een afspraak maken.

Maak een afspraak