MAN TGL en TGM

De MAN TGL en TGM zijn echte multitalenten. Door de lichte en zuinige motor wordt het laadvermogen verhoogt, zonder enige kracht of efficiëntie te verliezen. In de vernieuwde cockpit heeft de chauffeur alles binnen handbereik, en met intelligente assistentiesystemen is zelfs het drukke stadsverkeer geen uitdaging meer. Dit maakt de TGL en TGM echte professionals in distributieverkeer

Meer informatie over de TGL of TGM? Neem contact met mij op

Neem contact met ons op


Over de TGL en TGM

Bij distributieverkeer staat de chauffeur centraal. Dat is nu net waar de TGL en TGM in uitblinken. Het comfort begint al bij het instappen door de antisliptreden en ruime deuropening. De cabine beschikt over een extreem flexibel stuurwiel en een cockpit waar alles in één oogopslag te vinden is. Door het grote blikveld is er ruim zicht voor en naast de cabine en de assistentiesystemen assisteren de chauffeur tijdens het manoeuvreren in het drukke verkeer.

De TGL en TGM beschikken over een lichtere motor, die een hoger laadvermogen mogelijk maakt. Dit zorgt voor hogere prestaties met minder kosten. De motor is daarnaast ook zuinig en heeft weinig onderhoud nodig. Met de digitale services blijft u altijd verbonden met de voertuigen en bent u verzekerd van het meest efficiënte wagenparkbeheer. 

Nog meer voordelen:

  • MAN OptiView, dodehoekhulp en Lane Change Support zorgen voor optimaal overzicht in drukke situaties
  • Aerodynamische buitenspiegels voor een groter blikveld
  • TipMatic transmissieregeling
Meer informatie over de TGL en TGM

Services van LEEUWEN TRUCKS & VANS

Onze dienstverlening eindigt niet bij de aankoop van uw TGL of TGM, in tegendeel zelfs. Wij verzorgen de complete service, van reparaties tot onderhoud. Dit alles volledig op maat. Met onze ervaring waarborgen wij de beste kwaliteit en hoogste efficiëntie bij al onze services.


Ontdek meer

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over een van onze voertuigen? Vraag een gesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen
Offerte op maat

We voorzien u graag van een passende offerte voor uw wensen. Vraag eenvoudig aan.

 

Offerte aanvragen
Proefrit

Benieuwd naar onze voertuigen? Maak geheel vrijblijvend een proefrit.

Proefrit aanvragen