Voor efficiënt wagenparkbeheer

Met de digitale services van MAN en LEEUWEN TRUCKS & VANS beheert u uw voertuigenpark digitaal, overzichtelijk én economisch. U kunt hier de eerste drie maanden vrijblijvend gebruik van maken tijdens een gratis proefperiode.

Met de MAN Digital Services maakt u onder andere gebruik van MAN ServiceCare, waarbij u en uw MAN onderhoudswerkplaats altijd realtime inzicht hebben in de onderhoudstoestand van uw voertuigen. Ook heeft u de voordelen van MAN Perform tot uw beschikking, voor de inzet- en verbruiksgegevens van uw wagenpark.Dit is een nauwkeurige prestatieanalyse op voertuig- én bestuurdersniveau. Hiermee krijgt u tevens inzicht in de rijstijl van uw chauffeur op diverse componenten zoals uitrollen, gaspedaal, remmen en cruise control.

Daarnaast zorgen de bijkomende over-the-air updates voor meer efficiëntie van de voertuigen in uw voertuigpark. Met alle verschillende dienstverleningen van MAN Digital Services kunt u het management van uw wagenpark geheel naar wens personaliseren en optimaliseren.


Ook voor de chauffeur

Naast efficient wagenparkbeheer is de MAN DigitalServices ook een uitkomst voor uw chauffeurs. Dit middel biedt hen namelijk de kans om begrijpelijke traniningen te volgen om bijvoorbeeld te leren zo economisch mogelijk te rijden. Het is alles wat u nodig heeft voor een fundamentele procesoptimalisatie in de transport- en logistieke sector.

Meer informatie

Man Now

Met de handige functies van MAN Now maakt u gebruik van realtime over-the-Air updates voor uw MAN voertuigen. Hiermee kunt u op elk moment bestaande functies eenvoudig activeren, uitbreiden of nieuwe toevoegen, zonder een tussenstop bij een MAN servicepunt.


MAN Driver App

De MAN Driver App is speciaal ontwikkeld voor om het werk van uw chauffeurs makkelijker te maken. Met de app wordt de chauffeur op een eenvoudige en intelligente manier begeleid tijdens zijn werkzaamheden. Met de MAN Driver app heeft uw chauffeur in één app alle functies bij de hand:

  • Vertrekcontrole & schademeldingen
  • Weergave van rij- en rusttijden
  • Inzicht in de rijstijl
  • Bediening van het infotainment systeem
  • Interactieve voertuig handleiding
  • Inschakelen van Mobile24 pechhulp

Onze services

Bekijk alle services
Lease en verzekering

Op zoek naar een leasecontract of verzekeringen. In samenwerking met MAN Financial Services adviseren wij u graag.

Meer informatie
Service afspraak maken

Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt hier een afspraak maken.

Maak een afspraak
VRIJBLIJVEND ADVIES

Hier kunt u uw adviesgesprek aanvragen.

Meer informatie