50 jaar MAN-dealer – terugblik jubileumfeest

Van Leeuwen Truckservice heeft eind 2022 een bijzondere mijlpaal bereikt: we mogen ons met trots al 50 jaar MAN-dealer noemen. Een fantastisch moment waar we destijds een mooie krant voor hebben ontwikkeld, boordevol leuke interviews, beelden en vooruitblikken. Uiteraard moest deze mijlpaal ook groots gevierd worden met een knallend jubileumfeest.


Feest in De Onderzeebootloods

Daarom kwamen op 12 mei onze medewerkers, partners en leveranciers bijeen in de Onderzeebootloods in Rotterdam om het jubileum met ons te vieren. Wat een fantastische locatie! Uiteraard was ook Jaap van Leeuwen aanwezig, oud-directeur van Van Leeuwen Truckservice. Hij heeft samen met zijn compagnon in 1972 het MAN-dealerschap opgezet in de regio. 


Feestelijke avond

Het was een avond vol feest, muziek en gezelligheid. Dankzij de professionele organisatie van Van Der Loo Events werd het een avond om niet snel te vergeten. Onze gasten werden hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels bij een Van Leeuwen Truckservice fotowand. Verder konden zij genieten van een avondvullend programma met verschillende verrassende dinerconcepten en fantastisch entertainment. 


Speech en video

Pieter van Leeuwen, directeur van Van Leeuwen Truckservice, trapte de avond af met een dankwoord naar de aanwezigen. Dank voor de afgelopen 50 jaar waar medewerkers, partners en leveranciers onze successen samen mogelijk hebben gemaakt. Ook blikte Pieter vooruit op de toekomst. De speech sloot hij af met een video die speciaal voor het jubileumfeest werd ontwikkeld. 


Entertainment

Na de speech en video ging het feest los met de feestelijke covermuziek van This Is Beethoven. De kers op de taart was het optreden van Samantha Steenwijk later op de avond. Er werd gedanst, gelachen en gevierd. 


Donaties

Voorafgaand aan het feest hebben we onze gasten gevraagd of zij in plaats van het geven van cadeaus een donatie wilden doen aan een van de twee goede doelen die we een warm hart toedragen. 

  • Stichting FEMI biedt kansen aan mensen, van jong tot oud, op een menswaardiger bestaan met oog op het behoud van het lokale ecosysteem. Hierbij is het opgroeiende kind de belangrijkste doelgroep.
  • Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om het verblijf van kinderen in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

Het fantastische bedrag dat is gedoneerd komt uit op maar liefst €11.895. We vullen dit vanuit Van Leeuwen Truckservice aan tot €15.000! De donatie wordt gelijk verdeeld over de twee stichtingen.
 


Bedankt

We willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor hun komst tijdens het jubileumfeest en de toewijding tijdens de afgelopen 50 jaar. 

Bekijk hieronder een korte sfeerimpressie van het jubileumfeest. Het was een avond om niet snel te vergeten.