Onze medewerkers

De successen van een goed draaiend bedrijf komen voort uit passie. Dit is iets wat onze medewerkers allemaal hebben. Passie voor onze klanten, voor onze producten, en voor successen behalen. Bij LEEUWEN TRUCKS & VANS hebben we onze successen daarom te danken aan ons fantastische team. Dagelijks maken zij het met elkaar mogelijk dat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Uitdagingen worden met beide handen aangepakt en er wordt altijd naar een passende oplossing gezocht. We zijn een betrouwbaar, duidelijk en persoonlijk aanspreekpunt voor onze partners, dankzij ons hechte team.


Persoonlijke verhalen van ons team

Fadja Diallo, Leerling Truckmonteur

Fadja Diallo, Leerling Truckmonteur

De deur bij LEEUWEN TRUCKS & VANS staat altijd open, daardoor heerst er een fijne en gezellige werksfeer. Door mijn leuke collega’s die graag hun vak aan mij overbrengen steek ik veel op.

Mark Reedijk, Verkoopadviseur TGE

Mark Reedijk, Verkoopadviseur TGE

Al voor mijn tijd bij LEEUWEN TRUCKS & VANS wist ik al dat ik hier in een warm bad terecht zou komen. Ik heb veel plezier in mijn werk omdat ik producten mag verkopen waar ik 100% achter sta.

Robin van Bakel, Leerling truckmonteur

Robin van Bakel, Leerling truckmonteur

Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling, de uitdagingen en de verantwoordelijkheden die ik heb, zoals het helpen van klanten met de servicewagen.

Michiel Reijns, Truckmonteur en Leermeester

Michiel Reijns, Truckmonteur en Leermeester

Het team is divers: jong en oud, veel of weinig ervaring, verschillende nationaliteiten en ieder met zijn eigen expertise, we vullen elkaar op meerdere vlakken aan. Dat is wat het werken met bij LEEUWEN TRUCKS & VANS zo leuk maakt

Michelle Buytendorp, Service Adviseur

Michelle Buytendorp, Service Adviseur

 LEEUWEN TRUCKS & VANS is een heel fijn familiebedrijf met een grote passie voor MAN trucks en bedrijfswagens. We zijn gedreven, gepassioneerd, gezellig en behulpzaam.

Jeroen Sluijter, Truckmonteur

Jeroen Sluijter, Truckmonteur

Ik ben als leerling bij LEEUWEN TRUCKS & VANS begonnen en inmiddels doorgegroeid tot monteur. Je krijgt bij LEEUWEN TRUCKS & VANS echt de kans om je te ontwikkelen.

Henjo Burger, Aftersales manager

Henjo Burger, Aftersales manager

Bij LEEUWEN TRUCKS & VANS werken we écht voor de klant. Niet alleen op de serviceafdeling, ook de monteur denken mee om de kosten te reduceren en de klanten snel op weg te helpen.

Arnoud Bonte, Voorman Trucks Ridderkerk

Arnoud Bonte, Voorman Trucks Ridderkerk

Elke dag staan we voor uitdagingen die we met z’n allen beetpakken en tot een succesvol einde brengen. Met vragen kun je bij iedereen terecht, ook bij collega’s van andere vestigingen.


Vacatures

Vanwege de groeiende drukte en onze groeiambitie zoeken wij uitbreiding van ons team. Ben jij die man of vrouw met een passie voor MAN trucks en bestelwagens? Wil jij graag deel uit maken van de motor van ons bedrijf? Bekijk dan onderstaande vacatures.